Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Raymond Mens Zoon Van Harry

Raymond Mens Zoon Van Harry

Raymond Mens Is De Zoon Van Harry Mens

Raymond Mens is de zoon van Harry Mens. Dit is bevestigd door zowel Raymond als Harry. Raymond is geboren op 12 oktober 1981 in Amsterdam. Hij is de oudste zoon van Harry Mens en zijn eerste vrouw, Ria van Galen.

Raymond heeft een goede band met zijn vader. Hij heeft vaak gezegd dat hij Harry bewondert om zijn harde werk en toewijding. Raymond is ook dankbaar voor de steun die Harry hem altijd heeft gegeven.

Raymond Mens Is Een Succesvolle Zakenman

Raymond Mens is een succesvolle zakenman. Hij is de eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder een vastgoedbedrijf en een investeringsmaatschappij. Raymond is ook een investeerder in verschillende start-ups.

Raymond is een selfmade man. Hij heeft zijn succes bereikt door hard werken en doorzettingsvermogen. Hij is een inspiratie voor anderen die hun dromen willen najagen.

Raymond Mens Is Een Betrokken Vader

Raymond Mens is een betrokken vader. Hij heeft drie kinderen met zijn vrouw, Linda de Vries. Raymond brengt veel tijd door met zijn kinderen en hij is altijd betrokken bij hun activiteiten.

Raymond is een geweldig rolmodel voor zijn kinderen. Hij laat zien dat het mogelijk is om succesvol te zijn in het bedrijfsleven en tegelijkertijd een goede vader te zijn.


Comments